Skip to content

Kollektiivin vetäjät

Pauli Lyytinen on kuopiolaislähtöinen saksofonisti/säveltäjä/kosketinsoittaja. Hän on opiskellut alan huippujen johdolla improvisaatiota ja säveltämistä mm. Sao Paulossa, Helsingissä, Göteborgissa, Århusissa ja Tukholmassa. Elääkseen Lyytinen konsertoi kansainvälisesti omien yhtyeidensä kanssa. Näitä ovat Elifantree, Kauhukakara, Raoul Björkenheim Ecstasy, DEFEKT, Skalle & Sharon, Pauli Lyytinen & Savotta, Dramophone, Minor De Luxe ym. Lyytinen on julkaissut 7 albumia omien yhtyeidensä kanssa 2008-2012 ja monta uutta levyä on työn alla. Lyytinen sai Nokia Young Talent tittelin vuonna 2004 ja voitti Jukka Perko saksofonikilpailun vuonna 2007.

Ville Vokkolainen on Suomen keskipisteestä eli Kirkkonummen Masalasta kotoisin oleva säveltäjä. Kitaristiksi hän on kouluttautunut Bostonin Berklee College of Musicissa ja klassiseksi säveltäjäksi New England Conservatoryssä keskittyen klassisen musiikin improvisaatioon. Vokkolaisen ensimmäinen levy Ville Vokkolainen Panda Unit julkaistiin turkkilaisella Re:konstruKt levymerkillä vuonna 2011. Lisäksi Vokkolaisen sävellysportfolio sisältää musiikkia mm. erilaisille orkesteri- sekä kamarikokoonpanoille. Tällähetkellä häntä työllistävät erilaiset sävellystilaukset jotka keskittyvät keskieurooppaan, Yhdysvaltoihin sekä ympäri Suomea. Vokkolainen on antanut erilaista musiikin ryhmä- ja yksityisopetusta vuodesta 1997 alkaen.

lisätietoa: vokkolainen.wordpress.com

Sergio Castrillon on Kolumbialainen sellisti/säveltäjä. Musiikin maisteriksi Castrillon valmistui Buenos Airesin yliopistosta jossa opiskeli sävellystä sekä sellonsoittoa. Sergion musiikkia on esitetty mm. Argentiinassa, Chilessä, Ranskassa, Italiassa, Suomessa, Ruotsissa, Virossa sekä Italiassa ja hän onkin nykyisin yksi Eteläisen Amerikan kysytyimpiä sellistejä nykysäveltäjien keskuudessa.

Vierailevina luennoitsijoina ovat toimineet mm. Raoul Björkenheim (improvisaatio), Mika Pohjola (improvisaatio/sävellys) Taavi Kerikmäe (improvisaatio), Arttu Kurttila (Improvisaatio) sekä ohjaaja Riko Saatsi (sävellys).

Jätä kommentti

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: