Skip to content

Kollektiivin vetäjät

Pauli Lyytinen on kuopiolaislähtöinen saksofonisti/säveltäjä/kosketinsoittaja. Hän on opiskellut alan huippujen johdolla improvisaatiota ja säveltämistä mm. Sao Paulossa, Helsingissä, Göteborgissa, Århusissa ja Tukholmassa. Elääkseen Lyytinen konsertoi kansainvälisesti omien yhtyeidensä kanssa. Näitä ovat Elifantree, Pauli Lyytinen Machinery, Pauli Lyytinen Magnetia Orkesteri, Kauhukakara, Raoul Björkenheim Ecstasy, DEFEKT, Skalle & Sharon, Pauli Lyytinen & Savotta, Dramophone, Minor De Luxe ym. Lyytinen on julkaissut 7 albumia omien yhtyeidensä kanssa 2008-2012 ja monta uutta levyä on työn alla. Lyytinen sai Nokia Young Talent tittelin vuonna 2004, voitti Jukka Perko saksofonikilpailun vuonna 2007 ja nimettiin Pori Jazzin Ted Curson palkinnon saajaksi vuonna 2017.

Ville Vokkolainen on Kirkkonummen Masalasta kotoisin oleva säveltäjä. Kitaristiksi hän on kouluttautunut Bostonin Berklee College of Musicissa ja klassiseksi säveltäjäksi New Englandin Konservatoriossa. Vuoteen 2018 mennessä Vokkolainen on levyttänyt omaa musiikkiaan reilusti yli 70 levyn verran, ja Laponia Improvisationsin lisäksi pyörittää nykyisin mm. Art First Records levy-yhtiötä.

Sergio Castrillon on Kolumbialainen sellisti/säveltäjä. Musiikin maisteriksi Castrillon valmistui Buenos Airesin yliopistosta jossa opiskeli sävellystä sekä sellonsoittoa. Castrillonin musiikkia on esitetty mm. Argentiinassa, Chilessä, Ranskassa, Italiassa, Suomessa, Ruotsissa, Virossa sekä Italiassa ja hän onkin nykyisin yksi Eteläisen Amerikan kysytyimpiä sellistejä nykysäveltäjien keskuudessa.

Mainokset
Jätä kommentti

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: